FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Távmunka

Állásajánlat
A rendszerváltás óta egyre inkább találkozunk az álláshirdetésekben, illetve a munkahelyen való elhelyezkedés után a HR (menedzser, munkatárs, stb.) kifejezéssel. A köztudatban viszont nem igazán van letisztulva ennek a kifejezésnek a jelentése, a HR szakma mibenléte.

Fordítók online
Adja meg az elvégzendő munka paramétereit, és kérjen ajánlatot a fordítóktól! Gyorsan és kényelmesen, a beérkező e-mailes ajánlatok alapján választhatja ki a megfelelő szolgáltatót. Az ajánlatkérés ingyenes.

Home employment
Many of the positions below are the most popular jobs that homeworkers prefer to do at home. You will notice that the salaries are higher than usual, this is mainly because when a company hires an on-site worker, they have to pay them minimum wage or less because of the other expenses and extra costs the company has to incur, this is not the case when they hire homeworkers.

Indygo
Ha egy apróhirdetésnél erre kattint, akkor a módosító oldalra kerül. Ha Ön adta fel az apróhirdetést, akkor a jelszava beírása után módosíthatja az apróhirdetést. - Ha egy apróhirdetésnél erre kattint, akkor a törlés oldalra kerül. Ha Ön adta fel az apróhirdetést, akkor a jelszava beírása után törölheti az apróhirdetést.

Jó dolgok
Digital Diszkontban Ön mindössze 4 egyszerű lépésben vásárolhat. A lehető leggyorsabb vásárlás érdekében igyekeztünk rendszerünket úgy kialakítani, hogy minden oldalán minél több és pontosabb információt nyújtson Ön számára.

Közelkép a távmunkáról
Bár a távmunkához szükséges technológiai háttér a magyar cégek többségénél megvan, és maguk a munkavállalók is nyitottak a munkavégzés e fajtája iránt, Magyarországon mégis kevesen végzik munkájukat otthonról.

Negral community
Hogy teljességében tudja élvezni a távmunkások városának minden INGYENES szolgáltatását, úgy kérem jelentkezzen be, vagy regisztrálja magát egy perc alatt... Információszerzés és barátkozás melett ezeken az oldalakon lehetősége nyílik, hogy folyamatosan értesüljön az Önnek leginkább megfelelő munkalehetőségekről, vagy munkavégzéséhez megfelelő partnert, munkatársat keressen a lakók körében.

People bank
PeopleBank are the UK's most experienced providers of e-recruitment solutions. Our career portals enable clients to maximise the benefits of the internet as a channel to attract candidates, and our recruitment technology provides HR teams with powerful resourcing and talent management tools.

Távmunka
A Budapesti Távmunka Központ piaci elemzése szerint az informatika térhódításával Magyarország erőteljes ütemben halad az információs társadalom megvalósításának útján. A számítógéphasználat gyors elterjedése a távmunka szerepének gyors felértékelődéséhez, térnyeréséhez vezet. Cégünk az elsők között ismerte fel ennek a jelentőségét, ezért hoztuk létre ezzel kapcsolatos interaktív szolgáltatásunkat.

Távmunka információs központ
Ön távmunkások ajánlatait találja ezen az oldalon. Akár alkalmi feladatokra, akár főállásra keres vállalkozót, itt könnyen megtalálja. A távmunkások önálló munkavégzésre alkalmas, hasznos kollégák, akik rendelkeznek munkájuk ellátásához szükséges eszközökkel. Ön tehát komoly összegeket takaríthat meg alkalmazásukkal.