FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Dobó Kata: Soha többé nem vetkőzöm!

Nemcsak hazánkban tartják szexis, vörös démonnak Dobó Katát, hanem a tengerentúlon is. Hollywoodban élő honleányunkat az elmúlt években számos tekintélyes amerikai férfimagazin kérte fel, hogy álljon hiányos öltözetben kamera elé, és Kata rábólintott néhány ajánlatra. A színésznő elhatározta: többé nem szerepel férfilapokban. 

„Olyan arca van, amit szeret a kamera, és olyan neve, amit nehéz elfelejteni” – ezzel a mondattal kezdődött a Dobó Katáról szóló cikk a Stuff című amerikai férfimagazinban. A dekoratív színésznőről hollywoodi karrierje kezdetén készített szexis fotósorozatot a nagy múltú lap, és a Katáról készült képeket jelenleg is drágán, referenciaanyagként kínálják a külföldi képügynökségek. A Stuff magazinban olyan sztárok pózoltak már alsóneműben, mint Jennifer Lopez, Britney Spears vagy Angelina Jolie. Kata a Stuffnak interjút is adott.

– A magyar fiúk kinyitják előttem a kocsiajtót, az amerikaiak alig köszönnek. Valahogy kényelmesebben érzem magam a magyar urak társaságában – mondta Kata, aki a lap munkatársait körbevezette Andy Vajnával közös, 1100 négyzetméteres Beverly Hills-i házában.

– Saját tornatermem is van, ami könnyűvé teszi számomra, hogy karbantartsam a testem – mesélte Kata, aki a Maxim címlapján is pózolt, sőt a lap a világ ötven legszebb európai nője közé választotta. A Maximnak egyébként Kata bevallotta, hogy roppant szégyellős, a filmek erotikus jelenetei előtt csak egy pohár vodka segítségével képes feloldódni. A színésznő ma már nem is vállalna szexis fotósorozatot.

– Az a régmúlt, én pedig a jelenben élek. Most már nemet mondok az ilyen felkérésekre – árulta el lapunknak Kata, aki a hírek szerint visszafogott, műegyetemista lányt alakít Vajna legújabb filmjében, a Szabadság, szerelemben.

Szalai Vivien