FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Gálvölgyi Szulákot cikizi
Gálvölgyi János sosem fogy ki a tréfákból. Ezúttal Szulák Andrea műsorát vette célba. A humorista úgy érzi: manapság nagyon nehéz olyan produkciót találni, amely nem önmaga paródiája, és olyan műsorvezetőt, akinek nevét megjegyzi a néző.

Gálvölgyi János csütörtök este Szulák Andrea műsorát figurázza ki. A humor nagyágyúja bízik benne, hogy Szulák érti a tréfát és szereti is, így nem veszi zokon a poénokat - Andreával jó viszonyban vagyunk. Nem járunk össze, de ismerjük egymást. Nem hiszem, hogy megsértődik, hiszen annál sokkal okosabb, műveltebb nő. Ráadásul nem őt parodizálom, hanem a jelenséget, a műsorát - mondta Gálvölgyi, aki azt is elárulta, egyre nehezebb a dolga, ugyanis alig talál olyan produkciót, amelyet érdemes lenne kifigurázni.
- Annak idején olyan ragyogó egyéniségek voltak képernyőn, mint Vágó István - emlékezett vissza János. - Ő a mai napig remek kvízmester, akiről mindenki tudja, hogy kicsoda. Éppen ezért rengetegszer parodizáltam. De manapság épphogy megjelenik a képernyőn valaki, már el is tűnik. Még a nevét sincs időm megjegyezni. De még nehezebb olyan műsort találni, amely nem önmaga paródiája, és nézik is az emberek. Állandóan kapcsolgatom a tévét, hátha rábukkanok valami érdekességre, de mindhiába - árulta el Gálvölgyi, akinek "Bulák show"-ját február 1-én, csütörtökön este mutatja be az RTL Klub.

Szerző:
Bata Kata

Forrás:
http://www.szinesbulvarlap.hu