FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Győzike: milliókat buktam Buksi halálával

Ki akarják csinálni Gyôzôt. Legalábbis a showman biztos benne, hogy összeesküvés áll a család tragédiái mögött. Gyôziék azt gondolták, hogy Buksi halálával befejezôdött a pech-széria, most azonban újabb botrányfelhôk gyülekeznek a feje fölött.

SZBL: Az utóbbi másfél hétben alig hallani Önrôl. Csak a különbözô újságokban szereplô cikkeket látni, amelyek még mindig Buksi halálát firtatják. Hova tűnt?

Gyôzike: Egyszerűen besokalltam. Az újságok össze-vissza írnak Buksi halálról. Az egyik cikkben azt taglalják, hogy talán meg sem halt, a másikban pedig engem állítanak be állatkínzónak. Valakinek sikerült lejáratnia a Gyôzike nevet, pedig én nem érzem magam bűnösnek. Egy közvéleménykutatás szerint tíz emberbôl tíz leköpne és ami a legszebb, hogy meg is teszik. Ez az évem pokol volt, nem tudom mi jöhet még. Az embereknek csak rossz jut eszükbe, ha engem emlegetnek, három cég ráadásul azonnali hatállyal visszamondta az együttműködésünket. Arra hivatkoztak, hogy lejárattam a saját nevemet és így már nincs igényük rám. Jogászhoz kellett fordulnom, Magyar György képviseli majd az ügyemet. Milliókat veszítek ezzel, de nekem már rég nem a pénz a fontos. A lelkem, az egészségem és a családom jövôje az elsô.

 

SZBL: Azt mondja, hogy lejáratják. Kik állnak az Ön által képzelt összeesküvés mögött?

Gyôzike: Két ismert ember. A nevüket nem akarom elárulni, de biztos vagyok benne, hogy ôk akarnak tönkretenni. A szponzokat is ôk veszik el és az a céljuk, hogy teljesen tönkre tegyenek. Már, amikor megvertek, akkor éreztem, hogy nagyobb gondok is lehetnek. Erre most állatkínzónak tituálnak. Nem tudom mit akarnak még elérni, de a reality komédiámból horror lett. Azért támadnak, mert nem árultam el, mikor halt meg pontosan a kutya. Azért titkolóztam, mert el akartam kerülni, ami most történik: rátelepedtek a családomra. Ezzel a blöfföléssel nem ártottam senkinek.

 

SZBL: Közeledik a karácsony. Hogy ünnepel a család? Mi lesz, ha valaki például egy kutyával lepi meg Önöket?

Gyôzike: Nem tudom. Szeretnék kutyát, de egyelôre frissek a sebek. A karácsonyt viszont sikerült elrontani. Egy éve még önfeledten ünnepeltünk, de idén inkább elbujdosnék.

 

L.L.

Fotó: Móricz István

Forrás:
http://www.szinesbulvarlap.hu