FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Cini Brigitte Bardot-val nyit kutyamenhelyet

Brigitte Bardot-val karöltve szeretne állatkomplexumot indítani Zalatnay Cini. A sztár elhatározta: állatmániáját arra használja, hogy menhelyet alapít, ahová fogyatékkal élő gyerekek is járhatnak állatokat simogatni.

 

Zalatnay Cini tele van tervekkel. Az énekesnő másfél hete szabadult a Nagy Ignác utca börtönből és azóta szinte éjjel-nappal a jövőjén töri a fejét. A színpadi karrierje mellett szeretné más területeken is kipróbálni magát, ezért elhatározta, hogy új vállalkozásba kezd.

- Amerikában láttam egy úgynevezett állatpanziót. Már évekkel ezelőtt terveztük, hogy egy ilyen létesítmény nyitunk, de eddig soha nem volt rá alkalom - magyarázta Cini. - Ide a gazdák beadhatják majd az állataikat, ha például elutaznak valahova. Emellett szeretnénk kialakítani itt egy menhelyet is, valamint egy gyógylétesítményt, ahová fogyatékkal élő gyerekeket várunk. Egy állatkomplexumon gondolkozunk. Már van állatpszichológusunk is, azaz ember dolgozik majd velünk, aki a börtönben segített átvészelni a nehéz időket.

A terv nemes, ráadásul Cini világéletében nagy állatvédő hírében állt. Néhány évvel ezelőtt még a saját alapítvánnyal rendelkező Brigitte Bardot-tal is felvette a kapcsolatot. 

Szigno: Lakatos Levente

Fotó: Móricz István

 

Forrás:
http://www.szinesbulvarlap.hu