FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Fontos figyelmeztetés

Tisztelt Felhasználó !


Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat. Célunk az, hogy az általában előforduló élethelyzetekhez kapcsolódó legalapvetőbb szabályokat közzétegyük, így csökkentve annak a kiszolgáltatott helyzetnek a hátrányait, amely a jogszabályok ismeretének hiányaiból fakadhat.


A szolgáltatást folyamatosan bővíteni kívánjuk, fokozottan felhívjuk figyelmét azonban arra, hogy az Ön által használni kívánt ismertető nem a jogszabályok teljes tartalmát, hanem kivonatos és szerkesztett közlést tartalmaz. Az ismertetés összeállítása során a készítők a hétköznapokban leggyakrabban előforduló, tipikus eseteket veszik alapul, ezért előfordulhat, hogy az Ön helyzetével kapcsolatban nem talál megfelelő információt. Mindez azonban nem jelenti feltétlenül a jogi szabályozás hiányát, sokkal valószínűbb, hogy az esete eltér az átlagostól.


Felhívjuk figyelmét arra is, hogy a szerkesztők az információkat frissítik, azonban a jogszabályok közzétételi sajátosságaiból következően, vagy egyéb okból előfordulhat, hogy még nem az aktualizált szöveget olvassa.


A fentiek miatt az ismertető nem alkalmas bíróság, más hatóság előtti felhasználásra, nem mentesíti Önt a jogszabályok által előírt kötelezettségek teljesítésének, vagy valamely cselekmény elmulasztásának esetleges következményei alól, nem szolgálhat hivatkozási alapul vitás ügyek eldöntése során.


Naprakész és teljes körű tájékoztatás érdekében forduljon az ügyvédjéhez. Ennek hiányában a megfelelő szakember kiválasztásához kérjük vegye igénybe ügyvédkereső programunkat, ahol ingyenesen kereshet és választhat az ügyvédi kamara névjegyzékébe bejegyzett, és az Ön problémájával kapcsolatos jogterületre szakosodott ügyvédek közül.